Julkort

 
 
Julkort i vintagestil. God Jul stansat i foam med die från Rox Stamps. Vita snöflingor i plast dekorerade med Stickles-Tea Dye och små blingstenar. Ostduk under vintagebild och God Jul text.
 
 
Insidan på kortet.
 
 
Nästa kort ville jag göra så enkelt som möjligt med få dekorationer och färger. Granen är stansad med en Spelbinders die som jag sedan har haft rött glitter på. Den engelska jultexten är gjord med metallicpapper i en embossingfolder från Spelbinders.
 
 
Insidan på kortet vit stansad bakgrund med embossad röd God Jul stämpel från inkido.
 
 
 

Minirosor

 Jag är väldigt förtjust i "pytteblommor" tycker att det är  fint att ha som dekoration på kort. Jag har klurat ett tag på om jag skulle klara att tillverka små minirosor själv. Tittat runt i lite olika bloggar och hämtat tips och inspiration. Så igår satte jag igång med lite "expriment" tillverkning av minirosor. Kände att det var en lagom sysselsättning då jag fortfarande inte känner mig riktigt frisk. Blev faktiskt ganska nöjd över resultatet trodde att det skulle vara svårare och pilligare än det var. Här är resultatet av mina 10 första minirosor:
 
 
Jag har använt Nellie Snellens minsta floralpunsch, stansat ut 4 blommor. Som jag sedan har böjt och format lite med en grillpinne i trä. Sen har jag limmat dom 4 blommorna uppe på varandra och format själva minirosen med hjälp av fingrarna och grillpinnen. Det gröna "bladet" har jag klippt på fri hand format som en liten stjärna med 5 uddar. Vill man ha snyggare gröna blad under så finns det ju både snygga punchar och dies med blad, står på min önskelista. Men tills vidare får dessa blad duga.....
 
 
RSS 2.0