Födelsedag

Idag firar vi min sambo Mats födelsedag. När jag började fundera på tema till hans kort tänkte jag ganska snart på pingviner som Mats alltid har gillat mycket. Sedan "beställde" mamma ett kort som hon ville att man skulle kunna stoppa pengar i till ett fruktträd. 
 
 
Trädet är  en stämpel som jag köpt begagnat, tyvärr vet jag inte vilket märke det är på stämpeln. Har en hel serie av dessa stämplar med blad, löv, textstämplar och fler träd. Jag gillar dom väldigt mycket tycker att de är så fint detaljerade. Trädstammen har jag målat med Distress Markers-vintage photo. Det gröna är Distress Ink-Moved lawn och det blå är Distress Ink-Tumbled glass som jag har "duttat" med svamp.Sen har jag valt att inte ha så mycket dekorationer bara grattis och 3 små halvpärlor. Jag ville att trädet skulle vara i blickfång.
 
 
Insidan av kortet, bladen kommer från samma stämpelserie som trädet dom har jag målat med Distress Ink- Moved Lawn. På vänster sida klisterbokstäver från Glitz och under den lodräta bladraden plats för att stoppa in sedlar. Högra sidan textruta Tim Holtz Movers&Shapers Ornamental die som jag har färgat in med Distress Ink-Vintage photo.
 
 
Grattistexten och blommorna är utstansade i foam med en die från Rox Stamps. Pingvinerna är en stämpel från Magnolia som jag har målat med Distress Markers-Pumic Stone, Picket Fence och Black Soot. Till snön har jag använt Flower Soft-Polar White.
 
 
Insidan av kortet.
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0