Firat två födelsedagar i helgen

I lördags firade vi supergoa Edvin som fyllde 3 år. 
 
 
Försökte göra ett kort med mycket glada färger. Nallen i bil är en stämpel från Forever Friends som jag har målat med promakers. Svart punchinella  fick bli "väg" under bilen. Fåglarna är en metallcharms som jag klippt sönder för att passa på kortet. Övriga dekorationer är gröna foambokstäver och små paljettblommor.
 
 
Insidan på kortet.
Edvin gillar ballonger så dom fick det bli många av på insidan. Ballongerna på högra sidan har jag klippt från ett mönstrat cardstock och satt hampasnöre under.
 
 
På söndagen var det dags att fira Marcus min sambos son.Han fick förstås också ett kort som jag tillverkat.
 
 
Ett kort i härliga höstfärger med papper från My Minds Eye. Tårtan är en stämpel från Whimsey Stamps som jag har embossat med kopparfärgat embossingpulver. Spindlarna utstansade med en "biljettdies" från Rox Stamps. Grattis med vita foambokstäver som jag målat grå med promakers.
 
 
Insidan på kortet.
 
 
 

Pysselhelg med syster

Jag har haft en underbar helg min syster bodde här fredag till söndag och vi ägnade stor del av helgen åt att pyssla. Så kul när man kan pyssla tillsammans med någon som också tycker att det är skoj. Vi ägnade ganska mycket tid åt att träna färgläggning av stämpelmotiv. Både med akvareller och tusch (promakerpennor) jag tycker att båda sätten att måla på är roliga. Men jag kommer behöva träna mycket för att kunna få motiven som jag vill mycket teknik att lära sig. Vi tränade också på att göra blommor som vi lärade oss på kursen vi gick förut. Sen hann vi även med att börja med lite julkort. Visar mina 2 första julkort här.
 
 
Ett ganska "enkelt" kort i lite gammal stil. God Jul embossat i guld.
 
 
Insidan En varm julhälsning i ett kyligt vinterland embossat i guld.
 
 
Kort i vintagestil,smala spetsband som jag satt lager på lager. God Jul i brun foam, retroblommor med liquid pearls som pistill.
 
 
Insidan God Jul embosatt i kopparfärg, små bruna foam stjärnor och en smal spets längst ner.
 
 
 
 
RSS 2.0